Terug

Dit is mijn 3M Jupiter volgelaatsmasker. Met dit masker ben ik beter beschermd tegen chemicaliën. Het masker is van het bedrijf 3M Nederland.
volgelaatsmasker

Dit zijn mijn nieuwe drinkbekers. De beker links kun je zelfs liggend niet mee knoeien en doordat het plastic is is het niet zo zwaar om vast te houden. Ik heb er 2, aan iedere kant van mijn bed 1, zodat ik aan beide kanten een slokje water kan nemen zonder dat ik me moet omdraaien... vooral heel handig als je je niet kunt omdraaien.
De beker rechts wordt gebruikt voor bv soep, doordat de opening wat groter is. Ik was niet van plan om de beker te houden omdat je het tuitje niet kunt buigen, maar Luna heeft hem te pakken gekregen en is er op gaan bijten en dus moest ik hem wel houden. Nu ben ik er wel blij mee, want voor soep en pap e.d. is het heel handig. Nadeel is wel dat je bij dit bekertje iets met je hoofd omhoog moet komen om het tuitje in je mond te nemen wil je niet knoeien.
drinkbeker drinkbeker voor bv soep

Dit zijn mijn nieuwste oordopjes. Ze zijn op waterbasis, waardoor ze beter verdragen worden en nog zachter zijn.
zo worden de oordopjes gemaakt oordopjes

Dit is mijn nieuwe zgn adl-rolstoel. Hij rolt net zo licht als een sportrolstoel, maar zit comfortabeler. Het is een rolstoel voor aktief en passief gebruik. Klik hier voor meer foto's
adl-rolstoel

Dit is zo'n zgn hoefijzer-kussen. De vulling die er normaal in zit is mij te hard en te pijnlijk, daarom heeft mijn moeder er zelf eentje gemaakt. De vulling bestaat uit watten, ik heb hem al een paar jaar en ben er nog steeds ontzettend blij mee.
hoefijzer-kussen

Deze slaapmaskertjes heeft mijn moeder voor me gemaakt. De donkerblauwe met goudkleurige zonnetjes is van dunner en lichter stof en dus voor de zomer. De andere is voor de winter en is lekker warm.
oogmaskers

Dit zijn mijn stemversterkers. Dat lichtgrijze kastje is de versterker met daaraan de handmicrofoon. Daarachter zie je de hoofdmicrofoon liggen.
stemversterkers

 

Sitemap