Word lid van mijn nieuwsbrief

Vul je naam en emailadres in:

Naam:
Email:
Aanmelden  Afmelden 

 

 

 

   Op deze site vind je foto's van mijn katten.

Sinds wij in april 2002 onze eerste Maine Coon kregen, een brown tabby kater genaamd Da Vincie, in de wandelgangen Duvel, zijn we helemaal bevangen door het zeer besmettelijke coonvirus. Heb je tips om van dit virus af te komen dan willen wij dit echter niet weten daar wij never nooit niet willen genezen van dit virus ;-)

Toen we Duvel in huis kregen hadden we nooit gedacht dat Maine Coons zo'n aparte katten zijn ook al hadden ze ons vantevoren gewaarschuwd. Niet veel later wilden we er dan ook nog 1 erbij. Dit werden er 2 ;-)

Ik wil graag een nestje dus werd het een poesje genaamd Luna. Toen we voor Luna gingen kijken zag ik Kyra. Ik was ook meteen verliefd op haar en dus vroeg ik of ze nog beschikbaar was en dat was ze inderdaad. Kyra is doof geboren en dat was dan ook de reden dat zij nog niet besproken was. Ons maakte dat niet uit en dus was Kyra toen ook van ons ;-) Uiteraard mag met Kyra niet gefokt worden wegens haar doofheid, zij is dan ook inmiddels gesteriliseerd. 
06-03-2004: Helaas is ook Luna inmiddels gesteriliseerd, daar ze te snel achter elkaar en te hevig krols werd. Er zal dan helaas ook nooit een nestje van haar komen en ook een cattery zal er waarschijnlijk nooit komen gezien mijn ziekte (ME/CVS).
Dit wil overigens niet zeggen dat er geen coons meer bijkomen :-) Ik wil sowieso nog graag een blauw en een crème coontje :-)

Daarnaast hebben we ook nog 2 tijgerpoesjes rondlopen, genaamd Pietje en sinds november 2003 is er ook nog onze Spot. Zij kunnen het prima vinden met de Maine Coons en ook de Coons kunnen het prima vinden met hun. Pietje is meer het moedertje en Spot is het baby'tje :-)

Onze tuin is katvriendelijk en catproof afgemaakt, zodat onze katten buiten kunnen rond lopen. Uiteraard zijn ze binnen als wij niet thuis zijn en ook 's avonds als wij gaan slapen gaan ze naar binnen.