Laptop stuk

Hèhè, ik heb eindelijk mijn laptop terug, werd ook hoog tijd.
Op 16 januari is hij weggegaan, omdat de cd-rom speler stuk was. Toen heb ik hem 28 februari weer terug gekregen, maar toen bleek dat ik niet het internet op kon… er was dus iets mis met het modem. Henk heeft toen het bedrijf opgebeld en het bleek dat ze de BIOS hadden geüpdate, maar nu accepteerde hij dus het modem niet meer. Dus weer terug. En nu heb ik hem eindelijk terug en hij werkt nog goed ook nog.

Al die tijd heb ik dus mijn laptop moeten missen, dat ging niet altijd gemakkelijk. Ik heb vaak liggen vloeken, dat ik me verveel in mijn bed en dat ik mijn laptop wil hebben. Niet dat ik me de hele tijd verveelt heb, hoor, nee ik was ook vaker gewoon te moe om me te vervelen.

Soms lukte het me om even achter de computer van Henk te zitten om daar dan toch mijn mailtjes te kunnen lezen, maar helaas werkt bij mij de combinatie zitten en lezen nog niet zo goed.
Ik ben dan wel zover opgeknapt dat ik soms even kan zitten, maar dat is dan ook direct alweer genoeg voor mij. Ik moet niet ook nog iets erbij doen zoals bv lezen, want net dat beetje is dan teveel en dan ben ik weer hartstikke beroerd dat ik maar weer ga liggen.

Als je een laptop bent gewend en je hebt hem dan niet meer, dan weet je pas wat je mist… jeetje wat voel je je dan weer eenzaam. Ik vraag me af hoe ik al die jaren liggend op bed ben doorgekomen ZONDER laptop, wat heb ik toen toch gedaan om toch maar de dag door te komen? Ik zou het eerlijk gezegd niet meer weten. Ja, ik kan wel wat dingen opnoemen vb tv kijken of praten met Henk… maar daar krijg je toch geen dag mee gevuld. Raar toch, hè, dat je zoiets weer snel vergeet en dat je vergeet hoe dat aanvoelde. Ergens vaag in mijn geheugen weet ik nog wel een beetje hoe het voelde, maar helemaal echt weet ik het toch niet meer.

Maar goed, ik ben nu dus weer superblij dat ik mijn (lap)toppie weer terug heb. Nu kan ik eindelijk weer emailen en chatten en aan mijn site werken, ik heb nu tenminste weer iets te doen dan alleen maar liggen of even zitten zonder iets te doen.

3 april 2001

Volgende

   

 

Sitemap