Boottocht met Het Rode Kruis (16-7-2001 t/m 21-07-2001)

Bij ’Bijeenkomst met ambulance’ had ik geschreven dat er misschien nog een vervolg komt, omdat dhr. Gelissen van de ambulancedienst van het Rode Kruis zou proberen of ik mee kon met hun boottocht… dat is dus inderdaad gelukt, dus hier het vervolg.

De voorbereidingen
Ik ben al weken bezig met voorbereidingen voor de vakantie. Je kent het wel, briefje maken met wat allemaal mee moet, bedenken wat ik allemaal van kleren mee moet nemen, hoe het weer zal zijn etc. Tevens moet alles wat je meeneemt gemerkt worden op de een of andere manier. Dingen als shampoo enzo is natuurlijk geen probleem… een plakkertje met je naam erop en klaar. Maar de kleren die je meeneemt, dat is een ander verhaal. Ten eerste weet je niet van te voren hoe het weer dan is, dus weet je ook niet of je warme kleren of hemdjes en korte broeken mee moet nemen… ik wist niet dat op vakantie gaan zoveel met zich meebracht. We moeten in ieder geval een jack en een regenjack meenemen. Daar heb je al een probleem, ik heb geen jack alleen een dikke winterjas… gelukkig kan ik van mijn moeder een jack meekrijgen, het is dan wel een trainingsjack en hij is me wat te groot, maar ik heb tenminste een jack. Een regenjack heb ik nog van het mountainbiken, alleen zit er achter zo’n flap aan, zodat je met fietsen niet nat wordt op je kont, maar deze kun je wel naar binnen toe dichtknippen met knippers. Het ziet wel niet uit, maar ik heb een regenjack. Deze 2 jassen heb ik dus al kunnen merken en mijn pyjama’s natuurlijk ook, maar de kleren… ojee wat moet ik toch meenemen??!!

En dan zijn ze ook nog eens met het verbouwen van aanpassingen in huis bezig (zie 'Ellende met WVG-aanpassingen'), dat geeft nog eens extra stress en daardoor ben ik ook nog eens uit mijn ritme. Sinds ze zijn begonnen slaap ik bijna niets meer en dat breekt me dus aardig op. Toevallig heb ik van 5 – 8 juli gelukkig wel goed kunnen slapen, maar de rest sinds ze zijn begonnen niet. En dan moet ik eind deze week ook nog eens de koffer pakken en de kleren die ik meeneem merken… ja, ik wil natuurlijk zoveel mogelijk zelf doen!! Dus ik wou er deze laatste week voor ik weg ben, een rustig weekje van maken. Maar door de aanpassingen is het maandag, dinsdag en woensdag dus echt niet rustig, dus dan moet ik me na die dagen maar dubbel zo rustig zien te houden.

Vervolg

   

 

Sitemap