Terug

Daar wij lid zijn van Medivera (voorheen Vereniging ME-Huis), hebben wij donderdag 18 juli contact met Lia gezocht in de hoop dat zij iets wist. Zij is toen met de bio-tensor er achter gekomen dat ik veel last had van het polio-vaccin wat je als baby-zijnde krijgt. Zij heeft toen een homeopaat benaderd en bij hem kon Henk vrijdagavond nog homeopathische korreltjes hiervoor gaan halen... dit is 1 van de dingen waar ik van ben opgeknapt. Ook moet ik zeggen dat ik tot nu toe (10/8/2002) geen verlamming- of epileptische aanval meer heb gehad!
Toen we in het begin hoorde van de bio-tensor hadden wij zoiets van 'ja ja, het zal wel...', echter alles wat Lia met dat ding heeft getest is uitgekomen. We hebben ons dan nu zelf ook een bio-tensor aangeschaft, hiermee doe ik vooral testen wat ik van voedsel kan verdragen en ik moet zeggen dat het echt werkt! Ik ben een paar keer eigenwijs geweest en gewoon gegeten waar ik zin in had ook al zei de bio-tensor dat ik dat niet kon verdragen... en jawel hoor, niet veel later voelde ik me dan vreselijk beroerd... ik heb nu dan dus ook geleerd om maar naar die bio-tensor te luisteren. Op www.bioplasma.de kun je lezen wat een bio-tensor is en wat die doet en hoe die werkt.
Ook heeft Lia vrijdagmiddag op het antwoordapparaat van dr. Tisscher mijn situatie uitgelegd. Dr. Tisscher is trouwens o.a reumatoloog; hij heeft een eigen website
Zaterdagmorgen belde dr. Tisscher ons op en raadde hij ons aan om verschillende merken bronwater te kopen en te kijken welke ik kon drinken. Henk en ik hadden beide zoiets van 'maar ze kan nog niet eens drinken, hoe moet ze dan bronwater testen'. Toch hebben we dat gedaan en is mijn moeder naar België gereden (zij woont vlak aan de grens) en heeft ze 8 verschillende soorten bronwater gekocht. Tja, je probeert toch van alles als je zo wanhopig bent.
Een paar uur later belde dr. Tisscher weer op dat hij eraan kwam, of dat goed was. Ja natuurlijk, graag zelfs. We stonden er wel van te kijken, want welke specialist komt er nu naar je toe en dan ook nog eens in het weekend! Een half uurtje later stond hij voor de deur en liet Henk hem binnen. Het eerste wat dr. Tisscher zei toen hij me zag was dat ik absoluut geen melk mag hebben en ook geen sojamelk, omdat hij aan mijn huid al zag dat ik een lactose-allergie had. Hij heeft me d.m.v een soort handoplegging energie gegeven en ik moet zeggen dat dat wel iets geholpen heeft, ik voelde me ietsje minder moe. Hij vertelde me toen ook dat hij was gekomen, omdat hij dat moest van zijn moeder van 88 jaar oud want zij maakte zich erge zorgen om mij... lief, hè? Hij raadde ons aan om i.v.m de elektrische lading van de tv en de pc's een ionisator te kopen, omdat ik hier heel gevoelig voor ben. Dat ding heeft ons aardig wat geld gekost, maar ik merkte het onmiddellijk toen Henk hem aanzette; ik voelde me direct minder beroerd en ook kan ik het nu beter verdragen als de tv aanstaat! Op deze site kun je de Montana zien die wij gekocht hebben.

Vervolg

 

Sitemap