Terug

De volgende dag had ik hele erge last van diarree; eerst moest ik om de 2 uur op de po-stoel voor een heel klein beetje diarree en later woonde ik bijna op die po-stoel, want ieder kwartier moest ik weer voor maar een heel klein beetje... ik snap niet waar dat vanaf kwam. Ik heb me die dag ontzettend beroerd gevoeld en had vreselijke buikkrampen. Rond de middag kwam dr. Tisscher weer. De avond ervoor had mijn moeder de vragenlijst die op zijn site staat ingevuld samen met mij, dat had dr. Tisscher nl gevraag en deze keek hij de volgende dag, zondag, door. Uit mijn antwoorden maakte hij al op dat ik verteringsproblemen heb, dat mijn hormoonhuishouding het niet goed doet etc, hij zei dus eigenlijk precies dat wat dr. van Montfort begin dit jaar al via de bloed- en urineonderzoeken had ontdekt. De pijn aan mijn spieren en gewrichten was duidelijk fibromyalgie zei hij. Omdat ik zo hevige buikkrampen had en zo vreselijk beroerd was raadde dr. Tisscher me aan om zoveel domperidon te gebruiken als nodig was... hij zei dat mijn lichaam nu even voorrang had en pijn vreet alleen maar energie. Ik neem niet graag medicijnen, maar ik heb toen toch maar meer domperidon geslikt, ongeveer 3-4 per dag. Hij heeft de fles met vloeibare aminozuren en L-carnitine bekeken en die was perfect. Diezelfde avond, rond 22.00 uur had ik plotseling mijn stem weer terug... wat waren Henk en ik verbaasd om te horen dat er geluid uit mijn mond kwam, dit hele jaar had ik tenslotte toch al niet veel stem en de afgelopen weken heb ik helemaal geen stemgeluid meer gehad ook niet als ik 'schreeuwde'. Die avond ben ik met Henk mee naar boven gegaan, want ik had onder al een aantal nachten niet meer geslapen en ik moest slapen, dus heeft Henk me naar boven geholpen. 
De volgende morgen schrok ik rond 08.00 uur wakker... het bed schudde en ik dacht dat Henk een epileptische aanval had... Henk echter dacht dat ik een epileptische aanval had... bleek het een aardbeving te zijn.
Die dag, maandag, kreeg ik 's avonds honger en heeft Henk miehoen van de Chinees gehaald tegen beter weten in van de bio-tensor van Lia, want niet veel later nadat ik wat gegeten had werd ik hartstikke beroerd. Ik heb daarna dus geen miehoen meer gehad... bah. Mijn moeder heeft de volgende dag wat broccoli voor me gestoomd en dat heb ik een aantal dagen een paar keer per dag gegeten en Henk heeft griesmeelpap met havermelk voor me gemaakt. Donderdag ben ik pas weer begonnen met een beetje rijst erbij te eten en wat rijstepap van rijstemelk.
Toen mijn moeder dinsdag tegen de avond de broccoli kwam brengen had ze per ongeluk parfum op (ze hadden een feestje) en dat wist ik niet dus liet ik haar gewoon binnen met de elektrische deuropener. Nou dat heb ik dus geweten; ik begon vreselijk te hoesten, zo hevig dat ik er van moest braken en in een mum van tijd was ik mijn stem weer kwijt... pas donderdag had ik mijn stem weer terug. Ik heb altijd al last gehad van parfum, maar ik ben er nog nooit mijn stem door kwijtgeraakt, maar ik moet zeggen dat ik sinds ik die dagen niet heb kunnen eten en drinken ik nog veel gevoeliger voor van alles en nog wat ben geworden. Gelukkig had Henk die dag de ionisator op kunnen halen, die hadden ze nl moeten bestellen omdat die niet op voorraad was. Doordat we die ionisator hadden was de stank van de parfum gelukkig sneller weg dan normaal, maar mijn stem ben ik dus toch nog de hele volgende dag kwijt geweest. Dat was wel balen, hoor, had ik eindelijk weer mijn stem terug en kon ik weer wat beter praten... was ik hem alweer kwijt. Die dinsdag ben ik begonnen met natuurlijke medicijnen tegen een darmparasiet (op advies van Lia en haar bio-tensor) en sinds die dag zijn de buikkrampen en de beroerdheid zoveel verminderd dat ik helemaal geen domperidon meer gebruik, ook de medicinale cannabis-thee gebruik ik niet meer... die heb ik tenslotte die dagen ook niet kunnen drinken en ik heb gemerkt dat ik sinds het bronwater het niet meer nodig heb! De pijn is nu goed uit te houden zonder de marihuana.

Vervolg

 

Sitemap