Terug

Ik ben vandaag, 27/9/2002, sinds een week bezig met de magnesium en ik kan nu zeggen dat het helpt tegen de obstipatie veroorzaakt door tarwe e.d. ... als ik trouw 2 magnesiumtabletten neem dan kan ik dagelijks naar de wc, vergeet ik er echter 1 dan sla ik ook een dag over met ontlasting. Ik kan nog niet zeggen of het helpt tegen de kou. Sinds maandag heb ik nl keelontsteking en voel ik me grieperig en daardoor heb ik het weer koud, dus ja misschien als dat straks over is dat ik het dan ook wat warmer heb... De fysiotherapie is deze week dan ook niet doorgegaan, daar voel ik me momenteel te ziek voor en ik heb nu zoiets van 'goed uitzieken, zodat ik minder kans heb op een definitieve terugval'. De vorige week is de fysiotherapie goed gegaan, ik heb er niet echt veel last van gehad dus misschien dat het nu toch wat goeds voor me doet.
Ik heb me laatst maar weer eens gewogen en ik weeg nu ongeveer 49 kilo... jippie, weer wat erbij! Het gaat langzaam, maar langzaam maar zeker kom ik weer wat op gewicht. Ik heb altijd rond de 54 kilo gewogen voor ik zo ziek werd en als ik daar weer op kom vind ik het goed. Ik ben maar klein, 1.64m, dus 54 kilo is dan wel een mooi gewicht.
Ik merk dat ik me toch wat lekkerder en beter voel dan de afgelopen jaren (nu dan even niet met die keelontsteking en griep), want ik heb me weer aangemeld bij ME-babbel sinds volgens mij een goed jaar. Ik hoop dat ik het bij kan houden, want daar worden vaak veel mailtjes gepost maar vroeger was het daar altijd heel gezellig en nu waarschijnlijk ook nog... lekker babbelen over van alles en nog wat.
Tot op heden heb ik, sinds die homeopathische korreltjes van Dr. Smits tegen een poliobelasting geen verlammingen en epileptische aanvallen meer gehad! Ik gebruik nu zelfs sinds kort ook geen rivotril meer hiervoor en tot nu toe heb ik nog steeds geen aanvallen meer gehad. Oké, ik heb nu wel weer iets meer last van spierspasmen, maar niet zo erg dat ik toch weer met de rivotril moet beginnen.

Ik ben vergeten iets te vertellen... nl dat laatst de ionisator/luchtreiniger niet aanstond en toen ik onder kwam begon ik me erg beroerd te voelen en kreeg ik erge hoofdpijn. Normaal zet Henk die aan als hij 's morgens onder komt, nu was hij het echter vergeten en daar kwam ik pas rond 16.30 uur achter. Henk heeft hem toen meteen aangezet... en 5 minuten later begon ik me alweer beter te voelen; minder beroerd en minder hoofdpijn. Het is nu dan dus ook duidelijk dat de ionisator/luchtreiniger heel veel voor mij doet. Hij was dan best wel duur in aanschaf, maar ik krijg er dan ook zeer veel voor terug.

Misschien dat ik het nu iets minder koud begin te krijgen... hoewel de verwarming nog steeds op minimaal 23,5ºC moet staan lijkt het wel alsof ik het ietsepietsie minder koud heb. De griep en keelontsteking is dan ook gelukkig ver over en misschien dat de magnesium nu toch ook hierbij een beetje begint te helpen.

 

Sitemap